Alfaparf termékek

Az ALFAPARF cég 1980-ban alakult. A Milánói székhelyű társaság azzal a céllal kezdte meg működését, hogy kiváló minőségű fodrászati anyagokat gyártson, és ezzel segítse a világ fodrászainak munkáját.

Az elmúlt, több mint 20 esztendőben az ALFAPARF hatalmas mértékű fejlődésen ment keresztül, mára Olaszország vezető fodrászanyag gyártó cége lett. Kiváló minőségű termékeit nem csupán az olasz fodrászok élvezhetik, hiszen napjainkban az ALFAPARF termékek a világ 80 országában vannak forgalomban. A siker a gyár modern gépesítésében a dolgozók magas szintű szaktudásában és egy jól átgondolt üzletpolitikában rejlik. A gyár kutatólaboratóriumának vegyészei folyamatosan új anyagok létrehozásán munkálkodnak, ennek köszönhető az, hogy minden évben néhány új termék illetve termékcsalád lát napvilágot. A cég rendkívül széles termékpalettája a normál haj ápolásától kezdve a kevert hajproblémákig mindenre nyújt megoldást. A termékek segítségével elegáns színek, lágy hullámok, tartós formák alakíthatóak ki. Az aktuális divatirányzatnak megfelelően jelen vannak a fiatalok által kedvelt  extrém színezők és különleges hajformázó készítmények melyek bármilyen frizura kialakítását lehetővé teszik. 

Szolgáltatások:

Uomo férfi hajápolás :Azoknak a férfiaknak, akik gyorsan és hatékonyan el akarják fedni ősz hajszálaikat, de festetni nem szeretnének.

Lisse Design: A Lisse Design keratin terápia egyedülálló szolgáltatást nyújt, hiszen a hajegyenesítés és az általános keratin terápia hátrányait nem tartalmazza. Előnye, hogy míg a hajegyenesítés és keratinos kezelés után 48 óráig nem lehetett megmosni, copfozni, csatozni, csavarni és beszárítani a hajat, a festésről nem is beszélve, addig a Lisse Design keratin terápiát követően nemcsak, hogy azonnal mosható és gumizható a haj, hanem már be is festhetjük. Mivel nem kémiai kezelésről van szó, vagyis kén-kötéseket nem bontunk, bátran megtehetjük ezeket a hajjal.

HydraTexture Movement dauervíz: előnye, hogy nem lenő, hanem gyengül a hatása. 3 hónapig marad göndör a haj, a régi dauer vizekhez képest a különbség, hogy sokkal hajbarátabb.

Információk

Akciók

 

Állandó AKCIÓNK:
Vedd igénybe egyszerre több szolgáltatásunkat is, mert igazán megéri!
Masszázs vagy kozmetika után a hajszárítás hajhossztól függően 1500-2000 Ft
A kedvezménnyel kapcsolatban keresd Timit!

Kérdése van?

Forró drót:
+36 30 820 6620

Partnereink