lorealalfaparfmatrixkozmetikamasszázsmanikürpedikür

Új szolgáltatásunk: a sminktetoválás

 

Szalonunkban Horn Bea tetováló mester végzi a sminktetoválást.

 

Már nem kell feltétlenül naponta sminkeléssel kezdenünk a napot arcunk harmóniájának megteremtésért, ha kihasználjuk a sminktetoválás adta lehetőséget. Nem beszélve arról, hogy nem kevés időt takaríthatunk meg. Nem kell nap, mint nap korábban kelnünk ráadásul kényelmes, mert például nem kenődik el a festék, a rúzs, melegben, strandolás és sportolás közben.

A sminktetoválás speciális géppel és tűvel történik, növényi kivonatokból és ásványi anyagokból álló festéket visznek be tartósan a bőrbe a következő területekre:

 

Száj

Szájkontúr tetoválás: a száj formájának korrigálása, hangsúlyosabbá tétele: a vékonytól a vastag kontúrig.
Szájsatírozás: az egész ajak beszínezése, hogy ne kelljen a rúzsozással bajlódni, egyéniségükhöz, bőrünkhöz illő színnel, ha érzéki telt ajkakat szeretnénk.

Szemöldök

A szemöldök ívének korrigálása, hangsúlyosabbá tétele. Színének a bór színéhez igazítása.  Erősebb, vagy ritka szőrnél is lehet a szőrszálakat egyenként megformálni az úgynevezett száltechnikát alkalmazni.

Szemhéj

Segítségével a szem formáját lehet korrigálni, a szemet hangsúlyosabbá tenni.  A szempilla tövében vékony kihúzással vagy vastag kihúzással. Lehet alul és fölül, de lehet csak alul vagy csak fölül.

Zapper kezelés

 
Megszabadulna a szervezetében élő baktériumoktól, vírusoktól és esetleges élősködőktől? Most kíméletesen és fájdalom mentesen megtehetí! Elmondjuk hogyan....
 
A készülék az emberi szervezetben előforduló élősködők, vírusok, baktériumok, gombák, férgek és más paraziták elektronikus úton történő irtására, az immunrendszer erősítésére, valamint fájdalomcsillapításra készült.

A Zapper® egy kompakt impulzusgenerátor, amelyet egy 9 voltos elem működtet, és kizárólag pozitív tartományba eső frekvenciák használatával működik. A tapasztalatok szerint leginkább bevált kezelés egy napi 61 perces program lefuttatása (7 perc zeppelés - 20 perc szünet - 7 perc zeppelés - 20 perc szünet - 7 perc zeppelés). Ebből a zeppelés az aktív szakasz, a 20 perces szünetek alatt a készülék nem bocsát ki jelet.

A Zapper® K 100 tulajdonságai

A német gyártmányú Zapper® K 100 a Hulda R. Clark („Meggyógyulhatsz”, „A betegségek valódi okai és gyógymódja” című könyvben is ismertetett készüléknek egy modernebb, továbbfejlesztett változata
 

Anyajegy-szűrés

A szűrés időpontja: csütörtök

Bejelentkezés a 06/30-820-6620 telefonszámon.

A szűrés ára: 4800 Ft.

 

Az anyajegy-szűrés fontosságáról

A melanoma a bőr pigment-termelő sejtjeiből (melanocyta) kiinduló rosszindulatú tumor mely kialakulhat már meglévő anyajegyből különösen akkor, ha állandó károsító ingernek van kitéve (pl. erős UV sugárzás, mechanikai ártalom), de megjelenhet anyajegy-mentes bőrfelületen is.
Fontos kockázati tényezőnek tartják a gyermekkori többszörös, súlyos, hólyagos leégéseket.
Az eredményes kezelés alapfeltétele a korai diagnózis, ezért igen nagy jelentősége van annak, hogy minél korábbi stádiumban felfedezzük a melanomát, illetve kiszűrjük az atípusos anyajegyeket. Ennek módja a szűrés, melynek során a teljes testfelszínt átvizsgáljuk kézi dermatoszkóppal, vagy digitális dermatoszkóppal.
Figyelmeztető jel, ha egy anyajegy hirtelen megnő, vérezni, viszket vagy fáj, formája szabálytalanná válik, színe nem egynemű, többféle barna, esetleg fekete, illetve bizonyos helyeken eltűnik a korábbi barna szín.

Nézzük, mi megy most Facebook oldalunkon

Információk

Akciók

 

Állandó AKCIÓNK:
Vedd igénybe egyszerre több szolgáltatásunkat is, mert igazán megéri!
Masszázs vagy kozmetika után a hajszárítás hajhossztól függően 1500-2000 Ft
A kedvezménnyel kapcsolatban keresd Timit!

Kérdése van?

Forró drót:
+36 30 820 6620

Partnereink