Kozmetikai alapanyagaink

Kozmetikai kezeléseink során használt alapanyagok

1. A Bielenda gyár termékei

A BIELENDA gyárat 1990-ben alapították családi vállalkozásként, mely alapját a tulajdonos, Barbara Bielenda gdanski egyetem kémia szakán szerzett tudása és az alkotás iránti szenvedélye képezi. A természetes, növényi hatóanyagokat felhasználó kozmetikumok gyártásának úttörőjeként, utazásai, kutatásai során Barbara Bielenda felismerte a Gingko Biloba növény kivételes tulajdonságait és először használta annak kivonatát termékeiben, ami lelkes fogadtatást váltott ki a kozmetikai piacon, ezért 20 éve folyamatosan szerepel a gyár portfóliójában.

A Bielenda a legkorszerűbb technológiákat a természet erejével, hosszú évek tapasztalatával, tudásával és szenvedélyével együtt alkalmazza, ez lehetővé teszi, hogy a vásárlókhoz a legjobb termékek juthassanak el. Folyamatosan új, egzotikus növényeket keresnek, amiknek kivételes hatásaik vannak a bőrre.

A kozmetikumok alapanyagaiknál fogva tartalmaznak többek között mézet, viaszokat, növényi kivonatokat, gyümölcsöket és gyógynövényeket, agyagokat, algákat, egyedülálló egzotikus és aromaterápiás olajokat, kaviár és borostyánkő kivonatokat.

A gyártás Lengyelországban a legmagasabb minőségi előírások fenntartása mellett folyik. Ellenőrzött abszolút tisztaság jellemző, a termékek nem tartalmaznak allergéneket, nem tesztelik állatokon, csak bevizsgált, ökológiailag engedélyezett alapanyagokat használnak fel (ECOCERT/PRO ECO). A BIELENDA ISO 9001:2008 és a különösen fontos ISO 14001:2004 minősítéssel rendelkezik. Ez a nemzetközi környezetvédelmi tanúsítvány mutatja, hogy a gyártónak fontos a gyártási és üzleti élet káros hatásainak minimalizálása a környezetére nézve, felügyeli, szabályozza a természetes források használatát, a vizek megóvását, az ipari hulladékok kezelését és az energiagazdálkodást. A gyár továbbra is hűséges marad filozófiájához, miszerint: „természet által ihletett kozmetikumokat gyártunk, a természet és a női szépség harmóniájával”.

2. A Yellow Rose Professional Cosmetics termékei

A görög Yellow Rose Professional Cosmetics kozmetikai márka 1965-ben családi vállalkozásként indult útjára. Több generáción keresztül az volt a célunk, hogy a természet adta gazdag hatóanyag palettát ötvözzük a tudomány legújabb vívmányaival az innovatív professzionális és az otthoni bőrápolási termékek létrehozásánál. Elsődleges célunk olyan biztonságos kozmetikumok gyártása, amelyek hatékonyan alkalmazkodnak a szakemberek elvárásaihoz.

Általunk alkalmazott termékeik:

HYLARUONC: Intenzíven hidratáló, ránctalanító, revitalizáló hatású, hyaluronsav mikroszférákkal, oligopeptidekkel, kínai fehér tea, japánmeggy, francia rózsa, magnólia, paradicsom és indiai lótuszvirág kivonatokkal, organikus szilíciummal és ceramidokkal 0% parabének

CELLURAR: Sejtvitalizáló arckezelés nővényi őssejtekkel. Innovatív arckezelés szirtuinokkal („örök fiatalság” proteinekkel), resveratrollal (növényi szirtuin aktivátorral), hyaluronsavval, plankton kivonattal, oligopeptidekkel és gyümölcs kivonatokkal (gránátalma, sárgadinnye, mangó, kiwi, ananász, narancs, őszi- és sárgabarack, cseresznye, eper, papaya, grapefruit, feketeribizli, áfonya), 0% parabének

Információk

Akciók

 

Állandó AKCIÓNK:
Vedd igénybe egyszerre több szolgáltatásunkat is, mert igazán megéri!
Masszázs vagy kozmetika után a hajszárítás hajhossztól függően 1500-2000 Ft
A kedvezménnyel kapcsolatban keresd Timit!

Kérdése van?

Forró drót:
+36 30 820 6620

Partnereink