Új szolgáltatásunk: a sminktetoválás

 

Szalonunkban Horn Bea tetováló mester végzi a sminktetoválást.

 

Már nem kell feltétlenül naponta sminkeléssel kezdenünk a napot arcunk harmóniájának megteremtésért, ha kihasználjuk a sminktetoválás adta lehetőséget. Nem beszélve arról, hogy nem kevés időt takaríthatunk meg. Nem kell nap, mint nap korábban kelnünk ráadásul kényelmes, mert például nem kenődik el a festék, a rúzs, melegben, strandolás és sportolás közben.

A sminktetoválás speciális géppel és tűvel történik, növényi kivonatokból és ásványi anyagokból álló festéket visznek be tartósan a bőrbe a következő területekre:

 

Száj

Szájkontúr tetoválás: a száj formájának korrigálása, hangsúlyosabbá tétele: a vékonytól a vastag kontúrig.
Szájsatírozás: az egész ajak beszínezése, hogy ne kelljen a rúzsozással bajlódni, egyéniségükhöz, bőrünkhöz illő színnel, ha érzéki telt ajkakat szeretnénk.

Szemöldök

A szemöldök ívének korrigálása, hangsúlyosabbá tétele. Színének a bór színéhez igazítása.  Erősebb, vagy ritka szőrnél is lehet a szőrszálakat egyenként megformálni az úgynevezett száltechnikát alkalmazni.

Szemhéj

Segítségével a szem formáját lehet korrigálni, a szemet hangsúlyosabbá tenni.  A szempilla tövében vékony kihúzással vagy vastag kihúzással. Lehet alul és fölül, de lehet csak alul vagy csak fölül.

Árak:

Szem : 40.000 Ft.

száj: 55 000 Ft.

szemöldök:  55.000 ft

Az árak már tartalmazzák 1 korrekció árát is!

-------------------------------------------------

Horn Bea tetováló mester így vall magáról és a munkájáról:

„1997-ben végeztem el az elsők között az első sminktetováló tanfolyamot, nagyon örültem ennek a lehetőségnek, hogy végre Magyarországon is elérhetővé vált a sminktetoválás!
 Szeretem az újításokat, a legkorszerűbb géppel, minőségi anyagokkal és a legújabb technikával dolgozom.  Nekem ez nagyon testhez álló feladat, mert imádok szépet alkotni, és ha ezt egy női arcon tehetem, akkor még inkább!”

Munkáiból

 

 

 

 

Információk

Akciók

 

Állandó AKCIÓNK:
Vedd igénybe egyszerre több szolgáltatásunkat is, mert igazán megéri!
Masszázs vagy kozmetika után a hajszárítás hajhossztól függően 1500-2000 Ft
A kedvezménnyel kapcsolatban keresd Timit!

Kérdése van?

Forró drót:
+36 30 820 6620

Partnereink