Zapper kezelés

 
Megszabadulna a szervezetében élő baktériumoktól, vírusoktól és esetleges élősködőktől? Most kíméletesen és fájdalom mentesen megtehetí! Elmondjuk hogyan....
 
A készülék az emberi szervezetben előforduló élősködők, vírusok, baktériumok, gombák, férgek és más paraziták elektronikus úton történő irtására, az immunrendszer erősítésére, valamint fájdalomcsillapításra készült.

A Zapper® egy kompakt impulzusgenerátor, amelyet egy 9 voltos elem működtet, és kizárólag pozitív tartományba eső frekvenciák használatával működik. A tapasztalatok szerint leginkább bevált kezelés egy napi 61 perces program lefuttatása (7 perc zeppelés - 20 perc szünet - 7 perc zeppelés - 20 perc szünet - 7 perc zeppelés). Ebből a zeppelés az aktív szakasz, a 20 perces szünetek alatt a készülék nem bocsát ki jelet.

A Zapper® K 100 tulajdonságai

A német gyártmányú Zapper® K 100 a Hulda R. Clark („Meggyógyulhatsz”, „A betegségek valódi okai és gyógymódja” című könyvben is ismertetett készüléknek egy modernebb, továbbfejlesztett változata
 
 
A zapperekről általánosságban

Az elektromos áram felfedezése óta sokan próbálkoztak annak diagnosztikai és terápiás alkalmazásával: a fájdalomterápiában már hosszú ideje használják, és újra és újra vizsgálják hatását mind a kórokozókkal (különböző erősségben, frekvenciákon és moduláltságban), mind az emberi test különböző működéseivel kapcsolatban. Két kutató, Dr. Rife és Dr. Hulda R. Clark - csak hogy néhányat említsünk a sok közül - már jelentős előrelépést mutatott fel ezen a területen, és egy sor kiváló eredményt ért el.

Dr. Hulda Clark bioelektronikai vizsgálatok segítségével kiderítette, hogy minden létformának és szerves anyagnak egy meghatározott sávszélességű frekvenciája van. Ennek meghatározására egy frekvenciagenerátort használt, amely nagy pontossággal elő tudta állítani a kívánt frekvenciákat. Egy egyszerű rezonanciajelenség felhasználásával megállapította, hogy a generátor beállított frekvenciájával egy szervezet - pl. egy baktérium - csak a saját specifikus sávszélességű sajátfrekvenciájával rezonál.

Minden szervezet egy adott sávszélességű és -magasságú sajátfrekvenciát bocsát ki.

Minél fejlettebb életformát vizsgálunk, annál nagyobb annak saját előállított frekvenciája, és annál nagyobb az a sávszélesség, amelyben rezgéseket sugároz. Ezen úttörő felismerések alapján sok gyártó, kutató és terapeuta fogott neki különböző bioelektronikai készülékek kifejlesztésének.

Egy további fontos lépés az volt, hogy a frekvenciagenerátorok által kibocsátott szokványos szinuszhullám helyett egy kb. 30 kHz-es négyszög-pozitív hullámformát kezdtek el alkalmazni. Ez a négyszöghullám olyan áramfajta, amelynél - az akkumulátorhoz hasonlóan - a pozitív feszültség nullára zuhan, nem úgy, ahogyan a hálózati feszültség esetében, ahol a szinuszhullám pozitívról negatívra változik. A természetben nincs ilyen négyszöghullám. E tapasztalat hatására született meg ez az egyszerű biofrekvencia-generátor, Zapper® néven.

Hogyan kell használni a Zapper® K 100-at?

A Zapper® K 100 két elektródája ellenkező végtagokon legyen (jobb kéz/bal kéz, jobb kéz/bal láb, bal kéz/jobb láb vagy jobb láb/bal láb) és ezen végtagok egymással ne érintkezzenek!
 
„Bármely pozitív tartományba eső frekvencia egyidejűleg pusztít el minden baktériumot, vírust és élősködőt, megfelelő feszültségen (5-10 volt), időtartamban (7 perc) és frekvenciatartományban (10 Hz-500 000 Hz)." 
 
„A kizárólag pozitív tartományba eső frekvenciákkal lehet a kórokozókat a leghatásosabban és leggyorsabban elpusztítani. Egy kezelés azonban nem elég." 
 
„Ahhoz, hogy minden kórokozót elpusztítsunk, három kezelés szükséges. Miért? Az első zeppelésnél elpusztulnak a vírusok, baktériumok és élősködők, de pár perc múlva ismét újabb baktériumok és vírusok jelennek meg. Arra a következtetésre jutottam, hogy a baktériumok és a vírusok megfertőzik az élősködőket, és amikor azokat elpusztítjuk, ismét szabaddá válnak. A második zeppeléssel elpusztítjuk a szabaddá vált vírusokat és baktériumokat, de hamarosan újabb vírusok jelentkeznek. Ezek biztosan a megmaradt 
baktériumokat fertőzték meg. A harmadik zeppelés után már sohasem találtam nyomát vírusnak, baktériumnak vagy élősködőknek, még órákkal később sem.” 
 
„A zeppelés nem pusztítja el a dolgok belsejében védelmet élvező organizmusokat, mint amilyenek például a gyomrunkban vagy a beleinkben vannak. Az elektromosság csak a gyomor, illetve a bél falán folyik, nem a belső tartalmukon keresztül." 
 
„Tehát a zeppelés sem tökéletes, de olyan jelentős javulást hozhat, hogy mindenkinek vennie, vagy készítenie kellene egy Zappert." 
  
A feltaláló, Hulda R. Clark szerint tehát a készülék az emberi szervezetben előforduló élősködők, vírusok, baktériumok, gombák, férgek és más paraziták elektronikus úton történő irtására alkalmas.
 
 Ellenjavallat: 
 
A szívritmus-szabályozóval (pacemaker) élő betegeknek, valamint a várandós kismamáknak tilos a készüléket használniuk, mivel nem tudjuk, hogy esetükben az elpusztult élősködők, és a belőlük kiáramló vagy keletkező méreganyagok milyen hatással lehetnek a magzatra. 
 
A „C” folyamatos állásban a készülék egy négyszögimpulzust bocsát ki, amely az emberi szervezetre ártalmatlan. Egyes esetekben előfordulhat, hogy a „C” folyamatos üzemmód (még ritkábban a „P” üzemmód is) előre nem várt, és előre nem látható mellékhatásokat produkál (pl. emelkedő vérnyomás, bőrpír az 
elektródák alatt, fáradtság, stb.). Ez főleg az elpusztult élősködők és belőlük kiáramló méreganyagok miatt van. 
 
Mivel a mérgeket és az elpusztult élősködőket el kell távolítani a szervezetből, ezért nagyon fontos a napi 2-3 liter tiszta víz, és lehetőleg természetes eredetű C-vitamin fogyasztása! 
 
Tapasztalataink szerint a Zapper hatásosabb, ha napközben, és nem sötétedés után használjuk. Ez azért van, mert immunrendszerünk napfénynél választ ki leginkább, sötétedéskor és sötétben a szervek regenerálódnak és kevésbé tudnak kiválasztani, így túl sok méreganyag maradhat a testben éjszakára, ha este használja a zappert. 
 
A Zapperrel való kezelés időterve 
 
1-es időterv.
 
Megelőzésre. - Tisztító-fenntartó kezelés: 
 
3-4 héten keresztül, mindennap (ez a „P” program napi egyszeri lefuttatását jelenti): 
 
1. 7 perc alkalmazás, utána 20 perc szünet, ismét 7 perc alkalmazás, 20 perc szünet, majd újra 7 perc alkalmazás 
 
A 3-4 hét letelte után a szervezetben lévő parazitális terhelés jelentősen lecsökkenhet, vagy teljes mértékben megszűnhet. Ezen állapot megtartása érdekében javasolt a továbbiakban a készülék heti 1-2 alkalommal történő használata. 
 
Súlyos, krónikus betegségben szenvedők a készüléket a 2-es időtervnek megfelelően alkalmazzák. 
 
2-es időterv
 
Súlyosabb esetek kezelése: 
 
1. 6 hétig naponta egyszer az 1-es időterv szerint (ez a „P” program napi egyszeri lefuttatását jelenti)
 
2. 3 hétig heti 5 napon át, naponta egyszer, utána 2 nap szünetet tartva. (ez a „P” program napi egyszeri lefuttatását jelenti)
 
3. 3 héten keresztül naponta 1-szer 10 perc. „C” állás. 
 
Minden kezelés után célszerű 1 órát pihenéssel tölteni, vagy legalábbis nem megerőltető elfoglaltságot keresni. Ha a kezelés után nagyon gyengének érzi magát, vagy a tünetek súlyosbodása következik be, ez azt jelenti, hogy önnek túl gyenge az immunrendszere, nem képes a kielégítő méregtelenítésre. Ez esetben az 1-es időterv szerint járjon el, akár úgy, hogy csak minden 4. napon hajtja végre a 3x7 perces kezelést. Ezzel időt ad szervezetének a regenerálódásra. Ha reakciói engedik, növelheti a kezelést minden 3. napra, majd minden 2. napra, ezután az 1-es időtervnek megfelelően. Másrészt, ha igen rövid idő alatt sokkal jobban érzi magát, akkor természetesen gyorsabban is eljuthat a napi egyszeri kezeléshez. 
 
A készülék hibátlan működése, és szervezetünkre való legoptimálisabb hatás érdekében minden fémtárgyat és fém ékszert távolítsunk el a testünkről, mert ezek jelentősen korlátozhatják a készülék hatását. 
 
Az elektródák felhelyezése: 
 
A Zapper két elektródáját ellentétes végtagokra kell felhelyezni (a két csuklóra - az alsó részükre, ahol a pulzust is mérjük - vagy a két bokára, esetleg az egyik csuklóra és az ellentétes bokára). Ha valamilyen bőrgomba, tyúkszem, vagy szemölcs ellen akarjuk használni, akkor a kezelés abban az esetben a leghatásosabb, ha az egyik elektróda a beteg bőrfelületen helyezkedik el. A tapasztalatok azt mutatják, hogy annál jobban és gyorsabban fejti ki a Zapper a hatását, minél közelebb van az elektróda a problémás helyhez vagy szervhez. Így tehát ha a panaszok a köldök alatt jelentkeznek, akkor az elektródákat inkább a bokákra tegyük. 
 
Ha enyhe fáradtságot, szomjúságot, gyengeséget, átmeneti fejfájást tapasztalunk, ez azt jelenti, hogy kórokozók pusztultak el, és a szervezet reagál! Tehát az imént említett velejáró tünetek normálisak, a szervezetünk megkezdte a kórokozók likvidálását, és a méregtelenítést. Ezeknél erősebb reakciót azonban ne fogadjunk el, mert az arra utal, hogy szervezetünk még nem tudott elbánni a felszabadult méreganyagokkal. Ilyenkor a kezelést nem kell abbahagyni, elég csupán a kezelés adagjait csökkenteni. 
 
 
 

Információk

Akciók

 

Állandó AKCIÓNK:
Vedd igénybe egyszerre több szolgáltatásunkat is, mert igazán megéri!
Masszázs vagy kozmetika után a hajszárítás hajhossztól függően 1500-2000 Ft
A kedvezménnyel kapcsolatban keresd Timit!

Kérdése van?

Forró drót:
+36 30 820 6620

Partnereink